Kamis, 25 April 2019

ZipCoin => Global Eşler Arası (P2p) Ticaret ve Havale


Blockchain, son teknoloji çağımızda hızla yükselen trendlerden biridir. uzak taraftaki şüphelere rağmen, dünyanın her yerinden dikkat çekiliyor ve aynı zamanda kripto para birimlerinin yaygın olarak benimsenmesi, blockchain teknolojisinin kalmaya devam ettiğini açıklıyor. Blockchain teknolojisinin ortaya çıkışı, sınırsız beklentilere sahip bir dünyaya neden oldu. Bunlar, sizin hayal ettiğiniz gibi kripto para birimlerinden uzaktaki kenarlardır. teklif zincirinin etkin yönetimi, ek gelişmiş güvenlik sistemi, makul sözleşmeler, cevap verebilirlik ve eşler arası uluslararası işlemlerin daha kolay hale getirilmesi yoluyla daha yüksek kalite güvencesi sağlarlar.
Bugün, dünyaya ödeme ve havale sektöründeki kişilerin bebeklerin karşılaştığı sorunları bulmadaki planını donatmak için yerinde yapıları olan hoş ve ayırt edici seçeneklere sahip tekil bir projeyi dünyaya sunacağım. Bankalar ile önceki ödeme sistemini çözme yöntemleri, özellikle de çok büyük bir adım aralığı talep ettikleri gerekçesiyle engellenmiştir ve onur kırıcı faaliyet ve işlemleri engellemesi beklenen fiyatlardan etkilenmiştir ve bu nedenle ZIPCOIN projesinin nedeni budur. İş dünyasının ve işletmelerin küresel olarak genişlemesini kolaylaştıracak yepyeni bir ödeme sistemi sunmak için blockchain teknolojisinin kullanılmasını benimsemiştir.

ZIPCOIN, öncelikle 104 milyar ABD doları tutarındaki bir işletme içindeki işletmeleri ve insanları artırabilen esaslı bir banliyö havale ve ödeme yanıtı olan bir blok zincirdir. ZIPCO token havale ve ticarileşme endüstrilerini, her tür için kolaylaştıran Yunan tanrısı blockchain güçlendirilmiş ödeme sisteminin oluşturulmasıyla devrim P2P havale ve ticarileştirme işletmelerine güvenli, güvenli, hızlı ve güvenilir bir ödeme cevabı.
ZIPCOIN Blockchain ödeme platformu, tüm dünyada korsanların ZIPCOIN platformuna girmesini engelleyen zahmetli bir yapı oluşturabilen kripto para birimi endüstrilerinde en basit ve güvenli güvenliği sunar. farklı emniyet çabaları esas olarak blok zincirin nihai gelişimi ve gelişimi ile doğru şekilde kullanılmasını sağlar.
ZIPCOIN, P2P'e benzersiz bir varsayım sunan bir platform olabilir. Platformumuz aracılığıyla, kullanıcılar dünyayı dijital deneyimlerle birbirine bağlamaya yönelik ortak veriye ve endişeye sahip bir dünya topluluğunun parçası olacaklar. Güvenli fon yönetimini, makul para sözleşmelerini ve dijital para birimleri, Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC) ve Ethereum (ETH) tarafından desteklenen anlık fon transferlerini onaylamak için kullanılır. ZIPCOIN’e yapılan tavsiye için bir ödül var, bu da platformun genişletme ve geliştirme konusunda tutkulu olan gayretli ve Özel yatırımcılara, öneren üyeler tarafından belirtecinin% 20’sini (% 20) önerme bonusu olarak veriyor. ZIPCOIN, çeşitli bonuslara sahip bir platform olabilir, Bu platform yatırımcıları için yerinde sayısız teşvik ve bonus sunar.

ZIPCOIN VE BLOCKCHAIN:

ZIPCOIN ayrıca, kripto endüstrilerinde en basit blok zinciri ağlarından biri olan eo blok zincirinin istihdamını benimsemiştir, eo blokaj yüksek hızda, güvenli, hızlı ve güvenilir grup eylem sistemi ile tasarlanmıştır.
Ayrıca, Blockchain teknolojisinin kullanılmasıyla ZIPCOIN, iyi bir kullanıcı arayüzü ile platforma sahip olarak istihdam uzmanlığını arttırmayı amaçlamaktadır. AI'nın uygulanması, p2p'nin her tür P2P'yi kolaylaştırabilecek öngörü gücü açısından sonuç seviyesine getirebilir. havale ve ticarileştirme işletmelerine güvenli, güvenli, hızlı ve güvenilir bir ödeme cevabı.

ZIPCOIN GÜVENLİK ÖZELLİKLERİ:

ZIPCOIN Sесurich aslında ne olursa olsun her şeyden farklıdır. Ben de her şeyden önce ve her şeyden daha iyi bir iş için döndüğümde geri döndüm. Bir çoğu kimsenin değil, aynı zamanda, onlar da bir kimsenin hakkında değildi. Her şeyden önce, her iki ülkede de ZIPCOIN, her şeyden önce kendi isteğiyle yapılır. Bu, ana müşterinin ana sayfalarından biri olarak, farklı kategorilerde yer almaktadır. Bazı kimseler, ilk kez AIDS ve bir yıldız kordonunda çalıştırıldığını doğrulamak için onaylananlar tarafından onaylanır.

P2P ZIPCOIN Nedir?

Mali yarar sağlama potansiyeline sahip eşler arası bir ağ uygulaması ademi merkeziyetçi. Programa kabul, ağın akranları arasında kitle kaynaklı dağıtılmış oy birliği ile belirlenir. Bugünün bağlı dünyası, dijital deneyimlerinin merkezinde toplulukla sosyalleşmek için anında memnuniyet istiyor. Amacımız, P2P sektörünü + sosyal eşitliğe blok zincir ekleyerek bozmak. Platformdaki hesapları yönetmeye başlamak için yalnızca belirli dijital para birimlerinin ve takma adların ele alınması ihtiyacı nedeniyle giriş engellemesini ve blokaj engellerini azaltın. AI'nın uygulanması, p2p'yi prediktif güç açısından bir sonraki seviyeye getirecektir. ZIPCO token, her türlü P2P havalesi ve ticaret işletmelerine güvenli, güvenli, hızlı ve güvenilir bir ödeme çözümü sağlayan EOS blok zinciri ile çalışan ödeme sisteminin oluşturulmasıyla havale ve ticaret endüstrilerinde devrim yaratıyor.

ZIPCOIN'İN GİRİŞİMCİLİK ANALİZİ (P2P):

Ana hedefimiz, Afrika’nın ve diğer bölgelerin gelişmekte olan pazarlarına havale sağlamak:

düşük havale ücreti
Döviz kuru piyasası
Ayrıcalıklı pazarlara hizmet etmek
Son teknoloji EOS blok zinciri, SWIFT, mobil ve web ödeme teknolojilerini kullanarak kolay, basit, güvenli, hızlı havale çözümleri
Eşler Arası transferler
Topluluk odaklı ekosistem
Başlattığımız her pazarda gençler için iş yaratın
Havale alanında yenilikçi teknolojiler kullanarak eğitim ve farkındalık.

image.png

ZIPCOIN TOKEN DETAYLARI:

Belirteç Adı => ZIPCO
Kabul edilen ödeme şekli => BTC, ETH, EOS, USD
Token Türü => EOS
Toplam Tedarik => 500,000,000 ZIPCO
Token Fiyatı => 1 EOS = 2,500 ZIPCO

Belirteç dağıtımı:

% 30'u ICO'ya tahsis edildi
Ön Satışa Ayrılan% 20
% 30'u Ödül için Tahsis Edildi
Tohum Yatırımcılarına Tahsis Edilen% 5
% 4 Özel Turda Tahsis Edildi
Kurucu ve Liderliğe Tahsis Edilen% 3
Geliştirme Takımlarına Tahsis Edilen% 3
3% Airdrop'a tahsis edildi
% 2 Teşviklere Ayrıldı

Bu proje hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, lütfen aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edin:

Web sitesi: https://zipcx.io/

YAZAR:Devani17

ETH:0xfC9eC58F3F077874ABdAf6F971f63E84d6F134c4

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

EDGECOIN | EDUCATION STABLE COIN WHICH PROVIDES AN OPEN DECENTRALIZED PAYMENT SYSTEM FOR EDUCATIONAL INSTITUTIONS

  INTRODUCTION: Recently, the world of blockchain and cryptocurrencies has seen an increase in popularity among investors and traders. With ...